Десь е моеi долi дублiкат

Виктория Гребенюк Роженкова
Десь є моєї долі дублікат

Сама собі суддя і кат,
І не боюся покарання...
Десь є моє долі дублікат,
І так,як я страждає без кохання.

Все ті ж думки тримає в голові,
Однакові потреби та бажання...
Емоції захоплюють нові,
Хвилюють душу з вечора до рання.

Одне від одного ми можемо згоріти,
У пристрасті,що вабить у стократ...
А дві душі співають,мов трембіти,
І хочуть щастя невеличкий шмат...
19 04 2023 р
Вікторія Г Р М