Я тебе люблю!

Виктория Гребенюк Роженкова
Я тебе люблю!

А я  без тебе, і з тобою,
Ховаю сум у низці днів...
Ще й від думок нема відбою,
Бо може ти там зголоднів?..

Чи відпочив,чи просто неба...
Чи зранку пив тепленький чай...
Чи може так тобі щось треба?..
Я все зроблю лиш знак подай.

Усе,що буде в моїх силах...
Я навіть нічку не досплю...
Мов пташка прилечу на крилах,
Бо дуже я тебе люблю!
22 04 2023 р
Вікторія Г Р М