Вiзьми взаемнiсть за основу

Виктория Гребенюк Роженкова
Візьми взаємність за основу

Ти повернувся вкотре знову,
І все пішло на добрий лад.
Візьми взаємність за основу,
І душу ніжністю розгладь...

Так буде краще,а не гірше
Ти просто так іще не жив.
І доброти теж буде більше,
Ти все це справді заслужив!

Це не поради,а прохання
І не шукай в собі причин... 
Бо неповторний смак кохання,
Ми не замінимо нічим...
22 04 2023 р
Вікторія  Г Р М