Купи квиток...

Любовь Переверзева 3
Купи квиток і їдь додому!
Туди де довго, довго не була...
Де всім пови́нна і ніко́му...
Де не про тебе квітне ця весна́...

Де все було́, цвіло... Колись...
В тобі́, тобі́ та для твого́ життя...
Тепер мов сохлий падоли́ст,
Приречений на ста́ле забуття...

Лише́ у снах п'янке повітря
Малює фільм мину́лого буття...
Карбує пам'яттю мов ві́стрям
Всі пережи́ті серцем почуття...

Купи квиток і їдь додому...
А де той дім, що мій?! Той Світ, поля?!
Лише́ Творцю, Йому одному
Відомо все! Й прийдешні майбуття!