По волi

Елизавета Катрич
В березовому сквері за вікном
За ніч поразпускалися листочки.
Сп'янілий джмель дзижчить за склом,
Додому повернулись ластівочки.
Весною пахне кожний сантиметр.
Клубиться аромат квітів та хвої.
І стільки тут читається прикмет...
Про мир та перемогу - все по_волі!