Вже вiд тебе нема порятунку

Виктория Гребенюк Роженкова
Вже від тебе нема порятунку

Вже від тебе нема порятунку,
Кожен день у тобі щось нове...
Я бажаю твого поцілунку,
Моє тіло тобою живе!

Ти пробрався до самого серця,
Мов краплина води в свіжу лунку...
Чи то може мені так здається?..
Вже від тебе нема порятунку...

Ти в думках,що народжені в тиші,
Їм давно вже немає рахунку...
Ти у віршах,які тобі пишу!
Вже від тебе нема порятунку...
24 04 2023 р
Вікторія  Г Р М