Мы народ вольной Украины!

Сотова Елена
Ми – народ СВОЄЇ  Держави,
що ступає на Нову Путь!
Дай нам, Боже, янгольські Крила,
щоб злетіти і Слави сягнуть...

Волелюбні, Незламні та Праві,
Непокірність – душі нашій Суть!
Вірні діти СВОЄЇ Держави,
Ворожнечі поборемо муть...

Ворогів здолаєм навалу,
Та їх підступ не зможем забуть:
руйнували Країну, вбивали...
То ж пробачень навряд чи діждуть.

Ми – народ  ВІЛЬНОЇ  України,
що, як Фенікс, повстане з руїн...
Злетимо на Духовних Крилах
і досягнем Славетних Вершин!