В серцi бiль та гнiв...

Леонид Валериевич Жмурко
В новинах обстріл, в серці біль та гнів, –
багатоповерхівок рвані стіни...
Вже на прокльони нам бракує слів
орді за мордування України.

Іуди, добиваєтесь чого,
затято, вперто нищачи країну?
Що ми зречемось імені свого?
Що стануть наші люди на коліна?!

Та не діждетесь, вбивці та кати! -
єднають ще міцніше сльози й втрати.
Ми відбудуєм знищені хати...
Жаль, що людей не в змозі повертати

убитих вами... Хай вернеться вам
сторицею «добро», твориме вами,
щоб край перетворився ваш у хлам,
щоб страх витав над вашими містами!

По вірі вашій хай Господь воздасть
за всі криваві рани України,
а ЗСУ від себе ще додасть
з благословення Санта Джевеліни.