Свобода - це ми!

Анжела Ангел Шкицкая
Мільйони краплинок солоного поту,
Їх не порахуєш. А кров - водоспад...
Війна підказала і з ким ти, і хто ти.
Землі не віддамо! Ні кроку назад!

Залежні від того, щоб бути як птахи,
Злітати у небо! І  море - для нас.
А гори та землі не відають страху.
Та плакати нам, українцям, не час.

Моя Україна страждає від болю,
І гинуть найкращі і доньки, й сини.
Але ми ніколи не скоримсь в неволі.
Бо ми - українці, свобода - це ми!