за зуби

Гелена Смилянская
сховати усмішку за зуби,
чомусь не здужав,
цідити варево з медузи,
кисіль чи ж добрим буде,
здіймались вітром сиві коси,
простоволосість — то скарб,
чи злосність

18.18
02.05.2023