Крапельки ладу

Ольга Тригирская
Видужав проти ворожих північних вітрів,
сплакавши крила
и чёртово сердце навылет,
вытянув носик, трубочкой губы сложив,
хукне Квiтруля на пінку молочного саду.
Крапельки ладу впадуть. Крапельки. Ладу.