Генетичний код

Анжела Ангел Шкицкая
Ти мій генетичний код,
Повітря,яке повсюди.
Я - син твій, я - твій народ.
Хай вітер ламає груди,
Я буду іти вперед,
До самої Перемоги.
Завзяття своє бере,
Святії мої дороги!

Моя Україна, свята, незалежна,
Як мати сивіє, втрачаючи сина.
Ти плачеш, бо біль в твоїм серці безмежна.
Моя Україна, прекрасна та сива...

Пройду через сто доріг,
Наш прапор жовто - блакитний
Я в серці  своєму зберіг,
Він кров*ю навік омитий.
Я душу свою віддам
За волю свого народу.
Ніколи тебе не продам,
І це в генетичнім коді!

Моя Україна, свята, незалежна,
Як мати сивіє, втрачаючи сина.
Ти плачеш, бо біль в твоїм серці безмежна.
Моя Україна, прекрасна та сива...