Снилось...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І. С.

Снилось, шукала чим тішити тебе
Що б таке ставить на стіл
Страви землі або спільного неба
Тишу або заметіль

Скрутно. Могили  товаришів добрих
Множать твою сивину...

Тісно без тебе мені на просторах
Дивного шляху і сну

Ні, не "чаклую". Ти вільний як  вітер
Сильний стрімкий та крутий
Травень навколо росіяв нам квіти

Нам. Я така ж бо як Ти.

Волю ціную та степом блукаю
Поруч з холмами в хрестах

Чим пригостити тебе? Я не знаю...


Втомлений. Їсти не став.