Эпитафия. О. Герфорд

Михаил Юсин
Лежит здесь отпрыск Фреда, Билл,
Что жил во лжи, теперь почил.
*
Here Lies Bill.
         * 
Here lies Bill, the son of Fred,
He lied alive, he now lies dead.

                (Oliver Herford)