Бажаю

Левиа
Бажаю всією душею
Спокою від Бога усім.
Щоб радість пливла над землею
Заходила гостею в дім.
Хай буде весна білокрила
І сонце ласкаве до нас.
Хай мирно живе Україна
Щоб промінь надії не згас.
Пташки у садах хай щебечуть,
Не грізні сирени війни.
Хай буде багряним наш вечір
В душі нехай буде лиш мир...