З днем народження люба!!!

Ярослав Шарах 5
З днем народження люба тебе я вітаю!
Здоров'я, кохання тобі я бажаю.
Щастя, квітів, обіймів, добра.
Подарунків, посмішок й чарівні слова.

Усе задумане нехай удається.
Нехай річка до тебе з радістю ллється.
Бажаю тобі усього найкращого я.
Нехай твої збуваються мрії, люба моя!

09.05.23р.
Ярослав Шарах 5.