Я молюсь за тебе... i пишу...

Виктория Гребенюк Роженкова
Знов буду півночі без сну,
Тривога розкроїла тишу...
Я може під ранок засну,
А поки,що пишу і пишу....

В думках божевільних сама,
Шукаю у віршах розраду...
Хоч спокою в тілі нема,
Та серце себе не зрадить...

Чекаю на скорий відбій,
Чекаю на спокій і тишу...
Десь там просто неба йде бій,
Я молюсь за тебе...і пишу...
13 05 2023 р
Вікторія  Г Р М