Надто вразлива...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

-ти надто вразлива...

мабуть. ми такі вже як є.
і рідні що з нами
І ті хто в нас долю знайшли...

та поглядів злива
не вдарить в обличчя твоє
блукають світами
дві тіні що нами були

щось зрушило кригу

і так надихає, що...

йди.

на тебе чекають
на мене також. сплинув час.

не буде інтриги.
ковток є Живої Води
нічого не знаю
крім того, що більше за нас.