прохання...

Грушенька Обыкновенная
Боженько ріднесенький
Сжалься наді мною.
Дуже тебе прошу я
Бо зараз перебуваю у такому віці
Що вже не можна лукавити
навіть із собою

p.s шановні любі читачі
Не читайте зараз будь ласка!!!
Ще не готові........