Хлiбороб

Наталия Хорунжева
Наш селянин міцніш за крицю
І не зважає на війну,
А сіє жито і пшеницю
У небезпечну борозну.

Всі застороги не для нього,
Лиш біль, що поле рве метал.
Немає й клаптику живого,
Де б ґрунт в повітря не злітав!

Та він іде в бронежилеті,
Бо поступатися не звик,
Наш символ миру на планеті,
Життя і хліба захисник.

22.05.23г

Украинские хлеборобы, несмотря на опасность подорваться и погибнуть, засевали поля в бронежилетах, чтоб вырос хлеб для всех нуждающихся в нем. Эти люди заслуживают восхищения и уважения!