молитися

Гелена Смилянская
розсипеться серце пісками,
де море рятує своїх дельфінів,
де берег прийшов збирати зорі,
де крихти надій лінії горизону вплітають в кохання,
коли ти снишся,

не спиться,
тому і марево наскрізь душу ріже,
нестримне бажання кличе вгору "молитися,
та до того  — я не знаю бога"*


(с)*Тарас Шевченко

06/06/2023