Вода нiчого не забуде

Елизавета Катрич
Вода нічого не забуде
Вона все прийме
Все набуде
І відігріє, і застуде
Поверне вдвічі
Жахом буде
Заколисає і розбудить
Вітрила змочить
Приголубить
Каміння зрушить
Землю вспушить
На ворогів
Свій гнів обрушить
Вода ніколи не забуде
Навіки вам отрутой буде!