Ти Бог помсти

Орлов Евгений 2
Ти Бог помсти, помстися, ми просимо,
За будинки, тваринок і люд,
Ми в молитві, Тобі все приносимо,
Покарай катів, злодіїв, юд.
Скільки діточок, хворих, страждаючих,
Без надії, без даху, в біді,
Скільки зараз, про захист благаючих,
Скільки зараз, людей є в воді...
Люди гинуть, від рук окупантів,
Дітки плачуть, так серце щемить,
Так, немає, святого в мутантів,
Та ще буде в житті, світла мить.
Ти Бог помсти, помстися, ми просимо,
Свою руку, Господь, простягни,
Ми в молитві, Тобі все приносимо,
До сердець багатьох досягни.
Ти яви, наш Господь, Свою милість всім,
І  врятуй, тих хто зараз в біді,
Допомогу подай, хто є в пеклі тім,
Це під силу, є тільки Тобі.
Ми надію на Тебе складаємо,
Ми це все віддаємо Тобі,
І серця у скорботі схиляємо,
Допомогу подай, в боротьбі.

07.06.23року.
© Євген Орлов