Солдате ти стомився в дпочинь

Орлов Евгений 2
Солдате, ти стомився, відпочинь...
Я знаю, що тобі сьогодні важко,
І свій рюкзак і зброю з себе скинь,
Співай солдату пісню, мила пташко.

-Я не зніму! Настане ще та мить,
Коли нарешті ми складемо зброю,
А зараз, серце плаче і щемить,
Поки, орда російська йде війною.

Не той ще день, навколо чути плач,
Затоплення і вибухи навколо,
І по землі українській, палач,
Крокує, та наразі дуже кволо.

Ми гідну відсіч, ворогу дамо,
І з нами Бог і це ми відчуваєм,
До смерті, ми сьогодні стоїмо,
І ціну крові, ми наразі знаєм.

Благослови Господь, всіх вояків,
Які на фронті, з зброєю, сміливо,
Щоб ворог згинув наш, зніяковів,
Наразі, це сьогодні є важливо.

Солдати також моляться за мир,
Молімось й ми, а також за військових,
Багато їх, ідуть сьогодні в вир...
Світанків не побачивши ранкових.
       ---------------------------------------------
- Солдате, ти стомився, відпочинь....
 Я знаю, що тобі сьогодні важко,
І свій рюкзак, і зброю з себе скинь,
Співай солдату пісню, моя пташка.

-Я не зніму... Настане ще та мить,
Коли нарешті ми складемо зброю,
А зараз, серце плаче і щемить,
Поки орда російська йде війною.

Бог з нами є і Він провадить нас,
Він збереже країну, землю нашу,
А поки, зброю скласти ще не час,
Допоки з душ, не викинем ми рашу.

15.06.23року
Євген Орлов.