У мирнi днi народження

Елизавета Катрич
У мирні дні народження
Тягнуло вдалечінь -
Подалі від оточення,
До моря, в пальми тінь.

Відсвяткувати стримано
Засмагой та вином.
Готель ще в січні вибрано,
Літак махнув крилом.

Які турбують клопоти?
Валізи перевіс.
Невже це було, господи?
Життя змінило зміст!

Тепер в свій день народження
Не гріє далечінь,
Віддалене знаходження
Вже має інший вплин.

Лише додому хочеться -
До мирного життя.
Нехай ця мрія збудеться!
Хай скінчиться війна!