Казкове доле!

Александр Приймак 1
        ***

Казкове доле!

Доля моя, доля, -
щастя мав з тобою!
Фіалки навшпиньки –
Фіалки на шпильках…
Дівчата, панянки, -
смачніші, ніж… шпанка!
І не обов’язково –
в дурмані бузковім…
Казково!
                Казково!
Ловлюся на слові, -
на слові любові!