Шукала

Вершы
Текст Герман Титов, исп. Искуи Абалян.

"Искала"

Снова в душе холода серые
Прочь бегу от себя, да от тебя
И под ногами хрустят яды стрелами
Ты учил всё прощать.
Больно. Больно. Больно мне.

Зноўку ў душы халады шэрыя,
Прэч бягу ад сябе, ды ад цябе
І храбусцяць пада мной яды стрэламі
Ты вучыў дараваць.
Цяжка мне. Балюча мне.



Искала. Я так долго тебя искала
Любила и всё прощала
Себя предала, но тебе не лгала
Искала. Я так долго тебя искала
Я падала и взлетала
И душа догола и сердце дотла

Шукала. Я так доўга цябе шукала
Кахала і даравала
Сабе здрадзіла, табе не ілгала.
Шукала. Я так доўга цябе шукала
Я падала і ўзлятала
І душа дагала і сэрца датла


Через дорогу туман пеленой
Позавидовал кто судьбе
Ой, да вроде ты рядом со мной,
А вроде не со мной
Мне скитаться одной по земле.
Трудно одной. Трудно. Трудно мне

Шчыльнай заслонай туман на шляху
Лёсу хто пазайздросціў майму
Ой, як быццам ты побач са мной,
А быццам не са мной.
Мне бадзяцца адной па зямлі.
Цяжка адной. Цяжка. Цяжка мне.