Другая жизнь

Вершы
Искуи Абалян и Александр Патлис

Листая журналы, ищу тебя
Себя упрекаю, а может зря
Я точно не знаю, когда и как
Попалась так, в сети твои

Часопіс гартаю, цябе няма
Сябе папракаю, відаць дарма
Ужо невядома дакладна як
Патрапіла ў пасткі твае.


На радиоволнах,
 среди других
Я слышу твой голос, рифмуя стих
Уставшие ноты,
напомнят мне о той весне,
в сердце моем

На радыёхвалях,
Чужых памеж*
Я чую твой голас, твой новы верш.
Нагадваюць ноты,
спяваюць мне аб той вясне,
у сэрцы маім.


Припев:
Другая жизнь в твоих глазах
Другая жизнь в твоих словах
Иду вперед, смотрю назад
А в сердце снегопад

Схавалі вочы пачуццё,
У словах іншае жыццё,
Зрабіўшы крок, гляджу назад,
А ў сэрцы снегапад.


Бывает нечасто,
что две души
Друг к другу стремятся,
не зная лжи
Мы точно не знаем,
когда и как
Попались так,
мы в сети любви

Бывае нячаста,
што дзве душы
Імкнуцца да шчасця,
Замест ілжы.
Калi невядома, у нейкi час
Каханне нас узяла ў палон.


памеж* вообще-то правильно памiж (между), но я нашёл употребление «памеж» в одном случае



21.06.2023