Плекай...

Любовь Переверзева 3
Повір в цілющу силу божої природи
Як в суть реального буття.
Повір що ти частинка цього ди́ва, ро́ду
І у тобі вага́ життя.

Ти ви́шня ласка, чудодійності створі́ння.
Натхненний ви́твір Божих рук.
В тобі краси та життєдайності коріння
І Світу нескінче́нний рух.

Плекай з природою земною мить єдна́ння
До самих атомів, до дна...
І буде щастя у душі немов кохання...
Повір! Це істина свята́!