З днем народження! Прив тання для ж нки

Ярослав Шарах 5
З днем народження вітаю.
Щастя, радості бажаю.
Здоров'я, миру, та добра.
Обіймів рідних, та тепла.

Любові, квітів, процвітання,
Нехай збуваються бажання.
Чудовою буде кожна мить.
Нехай у всьому тобі щастить!!!

24.06.23р.
Ярослав Шарах.