Против распрей... - на укр. языке

Леонид Подолянский
Україна - прегарні природні умови,
А народи її - це красОти і хист...
Та... нав'язує чвари, зло-рОзбрат, про мови...
Злий, манюній відсоток - ніціоналіст.

Він, відсталий..., в вілсталості тягне "погоду",
"Понад все...", - збиті з толку в упадок кричать.
Виступа, - мовляв, хоче Вкраїні свободу...,
Справжня ж ціль: щоб над Нею таки панувать...

"Чи хто чув де на світі - на мисль..., чи знаскоку,
Навіть там, де люд томиться вік під буржуєм,
Волі всУпереч щоб і  Т а р а с у  п р о р о к у(!),
В гімн країни слова увіпхнуть... "запануєм...".

Стережітесь, відкиньте під синь-набозводом...
Того, хоче що знов - над людьми панування,
"Ветхий" він товстосум, олігарх "новомодний",
Чи націст з тих, що - з схронів шкідницьких копання...