Диво-квiтка на Перемогу

Александр Приймак 1
Диво-квітка на Перемогу

Повітря просякнуте порохом ночі,
Здригаються вікна, затягнуті скотчем,
Виспаться б швидше на честь Перемоги!
           Зброя, нам надана, ще не дасть змоги…

На підвіконні – «Тещин язик»:
Плаче, розквітши, хоч плакать не звик…