Хитрий колобок

Валентина Вересоцкая
Покотився колобок
З печі прямо на бочок
Котиться і посміхається
Все навколо роздивляється

Полем. Гаєм Лісом. Лісом.
Раптом вовк йому зустрівся !
Злий!  Зубами цокотить!
Колобка хоче вхопить 

Колобок же  був  хитрющий!
Ширше очі він розплющив!
І скоріш давати  здору!
Перетнув швиденько гору!

Потім полем. Потім лісом
Там дідусь йому зустрівся
Дружно стали жити втрьох
Дід! Бабуся й колобок!

28.06.23р