Запах лiта

Александр Приймак 1
Запах літа

Запах полуниці – запах літа,
По усіх усюдах він розлитий,
Та усміхнені вуста черешні, -
Хто їх цілував взасос – не грішний!
В кучерях – казковая Мальвіна –
Кошики достиглої малини!