Поздрав от звездите

Величка Петрова
ПОЗДРАВ ОТ ЗВЕЗДИТЕ

Вятърът с пръсти роши косите,
моите пръсти с вечерта скрити.
Сладко лицето ти,
се усмихва
и до звездите, душата притихва.
Вървиш усмихната,
весела,
нова,
свой път да намериш
си вече готова.

Голяма си,
умна,
прекрасна
и свидна,
в стройна походка,
и миловидна!
На дядо момичето, колко си нежна!
Самата Природа в теб се оглежда!
                6.06.23г.