Country tune

Юлия Бруславская
COUNTRY TUNE

By air and sky
Burns out the string,
A wave like a paint brush draws
On the sand painting.

Along the road in blossom
Of the green carpet way,
In pink glow noon is
Singing each day.

Like a free butterfly
Turns around the light,
The seashore below
Shows his endless sight.

Dreaming clouds are
Hiding a sleep,
To reach the happiness
We wish so deep.

Believe it or not,
But you coming through,
The city is in distance
With all that worrying you.

The fields of all flowers are
Sensing like a kiss,
Shine up the feelings of
The country peace.

© Copyright: Julia Bruslavskaia, 2023

ЗАГОРОДНЫЙ МОТИВ

Воздухом и небом
Догорит струна.
Кисточкой рисует
На песке волна.

Инеем зелёным
По дороге вдаль,
Розовым сиянием
Полдень напевал.

Бабочкой свободной
Обернётся свет,
Побережье ставит
Свой бескрайний след.

В облаках мечтающих
Затаится сон,
И отдаться счастью
Побуждает он.

Веришь и не веришь
Но идёшь вперёд,
Город в отдалении
Всех твоих тревог.

Всех цветов дыхание
На полях слышны,
Озаряют чувства
Сельской тишины.

© Copyright: Юлия Бруславская, 2023