Аннечцi

Ева Сокол 2
Доля наділяє крИльми недарма...
мов вселенське диво,- кожен новий вдих...
ти заглавне слово Божого псалма,
що сіяє людям між проблем і лих.
Скільки всьОго сталось - не зламалась, ні!..
серце кволе-кволе, а тобі - політ...
в радості і горі в сУпровід - піснІ
у шаленім вирі зим твоїх та літ.
Голосиста пташко, янгольська душа,
буде так, як має... а тримайсь проте!
Хай рокИ-дороги довго ще біжать
і несуть між люди серце золоте!