***

Юрий Николаевич Слепушенко
СОБІ  НА  83 РІК  НАРОДЖЕННЯ

Мені сімнадцятий минало -
Хотів актором тоді буть...
Та доля інше загадала,
Бо знала про роки, мабуть.

А в тих роках багато було -
І дві війни і комунізм...
Про ті роки ще не забули.
Богато було чого "ізм".

Та доля інше дарувала
І радість творчості дала.
У смуті душу зігрівала.
І стежкою Любві вела,

Щоб цю Любов давати людям.
І пестить Божество жінок.
Для них слова найкращі будуть -
Це моя Віра довгий срок.

Цю Віру бережу донині.
Вона продовжує життя.
Краса жінок, як Берегіня,
Мені дарує майбуття.

Мені Господь дарує роки.
А скільки їх, лиш знає Він.
Та знаю будуть ще дороги
І не один святковий дзвін.

8.07.2023 р.