Сирени

Виталий Федоренко
За ким гірко плачуть сирени,
Кого заберуть вони нині?
Я тєж тих сирен полонений,
Як всі хто живе в Україні.

Чиэ життя на землі згасне,
Й засвітиться зіркою в небі?
Вони ніби вирок що власне,
З запізнєнням прийде до тебе.

Сирени. Пять сот діб сирени,
Ридають і в день і вночі,
Я вірю що всім убіэнним,
Від раю віддав Бог ключі...

08.07.2023.