про сiяча

Гелена Смилянская
прийдешній день,
куди стікатиме той час,
що промине без вороття?
в яких криниць глибини?
залишиться, чи згине
плинність ця?
де прочитати пройдене
душа людини зможе?
чи книга ця лиш божа?
я пам'ятатиму,
чи фільм життя забудеться,
деталі розлетяться,
розсіються, як і самі хвилини ?

21:32
20.07.2023