Ведьма не спит

Свэтка Лабуда
#віршівідвідьми
Відьма не спить, бо чекає тебе опівніч,
Ти молодий, й не знаєш своєї вроди,
Будеш її кохати, допоки співатимуть півні,
Поки тебе відпустять темні, розкуті води,

Відьма тебе навчить в чому твоя наснага,
Що твоя люта хіть шукає в обіймах дів,
В чому твоя краса, сила і дійсна спрага,
Де ти згубив своє, те, що давно хотів,

Відьма тебе візьме ніжно в свою розпусту,
Вип'є ту чорну кров, що будить в тобі біду,
Хай проростає там, де було наче пусто,
Відьма себе потішить, сиву себе й молоду..