Джонатан Свифт. Экспромт

Женя Швед
Мы смертны оба; знаю, кто моложе,
Но злому року ты подвластен тоже.



Answered Extempore by Dr. Johnathan Swift


We both are mortal; but thou, frailer creature,
May'st die, like me, by chance, but not by nature.