Skandinaviskur humor I Russlandi og firdhinum I Fn

Эдсгер Кнут
Skandinav;skur h;mor ; R;sslandi og fir;inum ; Fnord.

Скандинавский юмор в России и фьорд фнорда.

=^+^=

Feo no Pёntun-Order: / But simply Fjord.
Feo no Audhur-Wealth / But simply Gold.
Feo no Vatn-Waters / But simply Waves
Feo no Ord-Words / But simply Speech
Feo no Lёnd-Lands / But simply Feud
Feo no Thetta-This / But simply Thadh-That...+)

Эдсгер Кнут   24.07.2023 11:31   •