Полiна

Татьяна Квашенко
Грушева  Дюймовочка, дівчинка-Дюшес,
щойно завітала ти променем з небес.
Серпокрильці-янголи стали на крило –
Народилась дівчинка в липні на добро.
Пишуть-замальовують абрис у хмарках –
Бог тримає дівчинку на своїх руках,
Напуває світлістю, огортає в цвіт.
Дівчинка Полінонька, новий дивосвіт!

16.07.2о23