Загралися

Ева Сокол 2
Загрались діти. До солідних літ.
Уже батьки на цьому світі - гості.
Загрались діти. А дорослій злості
зелене світло у тендітний світ.
Люблю спостерігати за дітьми,
маленькими, із чистою душею,
за тими, хто зубну чекає фею,
хто не доткнувся серцем до пітьми.
Єдині, в кОму Бог іще живе.
А ми загрались і забули Бога,
і сповнились пихи від духа злого,
котрИй готує шоу світове...
криваве, сатанинське... на убій
ідуть найкращі із людського роду.
Якщо не шкода мирного народу,
мій Боже, то хоч діток пожалій.
Загралися дорослі у дітей...
але серця ненАвистю ятряться...
лихого духу нерадливі бранці,
що зовнішньо так схожі на людей.