Три роки, коханий, без тебе

Вира Украинка
Три роки, коханий, без тебе
Нестерпно пекучі душі.
Ти пісню співаєш у небі,
Залишив свої нам вірші.

Ми звісно, чекаємо зустріч
Тут важко співати пісні
Тривог, несподіванок безліч,
Ми ллємо тут сльози рясні.

І очі підносим до неба,
Там тиша, там спокій душі,
І тут нам нічого не треба,
Чекаємо зустріч в тиші.
23.07.2023.
 ©Віра Українка