Евгений Френкель. Полная луна

Игорь Скрягин
Смешная полная луна
You funny are being «a full moon»

Безумной гордости полна,
Because of pride insane you're full.

А вместе с тем зимой и летом,
But any time - in winter, summer

Всё время – отражённым светом.
Reflected light is your programmer.

И волки, видя в том вину,
And wolf, who’s seeing in this a fault,

Тоскливо воют на луну,
Is howling at the moon like caught

Что та всю ночь собой гордится,
You're proud of itself all night,

А это делать не годится.
But you are not a real bright.