Чи десять лiт

Олег Мингалев
Чи десять літ попереду, чи скільки...
Не має значення в війні!
Шанс розквитатися прийшов і сіль
Сліз, крові кількість
На терезах позначать перемогу....
Може й ні...
Проте чекаємо століття вже четверте
Червонопикого дракона подолать.
Козача вдача - бути впертим
І сонцеликих воїнів рать вкотре лаштувать.
Кидатись, як в Вальгаллу - у степи та плавні
Із мрією, що Новий Град повстане на порогах.
В бою  серця засяють кожне - променем.
Регочуть "леопарди" на перемог дорогах
17 червня 2023 року