Пороги

Олег Мингалев
Козаччина, пороги вийдуть знов.
Махно розкаже як комуни будувать
Чи варто тут творити нову гать
І рухатися вкотре рать на рать...
Ще з Вітовта часів несеться зов...
Москвини щезнуть за водою мандрувать!
Розквітне південь серед плавнів сам собою
Кавун розверзне сонця стороною
Земля покаже готам батьківщину
І всяк вояк отримає землі по чину
Хоч амазонки збережуть контроль.
Характер мстивий їх не оминає троль.
6 Червня 2023 Року