Безглуздi питання

Олег Мингалев
Поговорити чи ні з черепом Йорика
Якщо він, клятий - мовчить?
Цей пафос облиш для сценічного мороку.
Коли світло падає - цить!
Зіниці його вогняні та крихкі щелепи
Клацають із пітьми...
Без глядачів розмовляє з черепом
Лишень телепень. Світ - це театр
Де ти хапаєш мить.
Навіть якщо череп сам заговорить до тебе
Не підтримуй розмову, як на кладовищі
Бо за солодким шепотом - загребе
Коли наблизишся ближче...
Краще не тринди з лисаком наодинці
Не задавай безглуздих питань.
Коли ж раптом наскочать ординці
Бий мовчки без скиглення і вагань.

29 Квітня Першого від Другого Пришестя року